Nemocnica Iwagakure
3 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Nemocnica Iwagakure
*Izidor pristane pred nemocnicou, všetci prekvapene pozerajú.. ja vbehnem tam aj so Sugokym.. prevezú ho do nejakej izby, ale mňa nechajú von, lebo ho liečia a operujú asi aj.. zostanem von sedieť a premýšľam.. čakám, či sem dobehne Haru*
Dojdu za ní. "Nech se taky ošetřit, taky jsi zraněná."
Haru- Nukkenin
- Počet príspevkov : 539
Ne.. já budu v pohode *poviem unavene.. moc som sa vyčerpala.. schúlim sa a zadriemem.. pomaly vidieť, ako sa mi hoja rany samy*
Dojde k ní, chytí ji a přehodí si ji přes rameno. "Nezájem. A pokud chceš spát, přenesu tě do nějakého pokoje," řeknu a všimnu si, že už spí. "Bože, ta je beznadějná," dojdu za nějakým člověkem a povím mu, ať ji někde nechá poležet a ať ji klidně i ošetří, že je zraněná. Donesu ji někam do pokoje a položím ji na postel. "To by mi Nero dal, kdybych tě nechal ležet někde na chodbě," pousměji se sám pro sebe a pozoruji, jak spí. "No, tak já zmizím, než mě někdo pozná," upraví si masku na hlavě, kterou mu nasadila. "Půjdu informovat tvého dráčka, že jsi v pořádku a sám asi někam odejdu," prohrábne si vlasy a jde pryč z pokoje. Ve dveřích se ještě zastaví a usměje se. "Pokud chceš svou masku, musíš si mě ještě najít," zasměji se a vyjdu z nemocnice. Zadívám se na Izidora a přejdu k němu. "Tvá paní je v pořádku, spí na lůžku. Zatím si běž někam lehnout, tady jsi moc na očích," doporučím mu a odcházím z nemocnice. Je to pravda, o draka je najednou velký zájem, tak doufám, že vyslyší mou radu. "Asi mě ani nebudeš muset hledat, bude dobré, když se ujistím, že jste v pořádku. Zítra se vrátím," povím si sám pro sebe, i když slova byla určena někomu jinému. Opět si upravím masku a zmizím z vesnice
Haru- Nukkenin
- Počet príspevkov : 539
*Izidor ho vtedy poslúchol a odletel na kraj vesnice za brány..
prebudím sa s menšími bolesťami hlavy a výpadkom pamäti.. nepamätám si, že som zaútočila na Suga, ale viem, že je zranený.. všimnem si obväzov na sebe.. chvíľu trvá kým mi to dopne.. postavím sa a idem sa pozrieť na Sugov stav.. nechcú ma pustiť dnu, tak zostanem znova čakať von, hoci som trochu namrzená*
prebudím sa s menšími bolesťami hlavy a výpadkom pamäti.. nepamätám si, že som zaútočila na Suga, ale viem, že je zranený.. všimnem si obväzov na sebe.. chvíľu trvá kým mi to dopne.. postavím sa a idem sa pozrieť na Sugov stav.. nechcú ma pustiť dnu, tak zostanem znova čakať von, hoci som trochu namrzená*
*jeden z doktorů výjde a jde rovnou za ní* váš kamarád je už v pořádku, díky našim doktorům *vytahuje se* ale vypadá to že má trvalej výpadek paměti, nebyl zatím pořádně schopen komunikovat..
Sugoky- Chunnin
- Počet príspevkov : 279
*postavím sa náhle.* Hlavne ma k nemu pustite.. *poviem okamžite, trochu výhražne, ale nechcene, bojím sa o neho*
no určitě *řekne a odejde*
Sugoky- Chunnin
*napokon vstanem a idem do izby, kde je Sug.. vidím, že ho naozaj vyliečili celkom dobre.. zoberiem si stoličku a posadím sa k jeho posteli*
*leží tam, prohlíží si své vlasy a všiml si že zase mění barvu , tentokrát mu šednou* zatracený vlasy dělaj si co chtěj *všimne si že příjde a kouká na ní*
Sugoky- Chunnin
*má nějaké opuchlé levé oko, to že se mu mění barva i tam neví* Ahoj! *usměje se*
Sugoky- Chunnin
Ahoj *pousmejem sa a pozerám na neho.. prezerám, a premýšľam, že čo sa stalo.. asi som stratila kontrolu..*
doktoři řekli že jsem zpátky v Iwa, já ale odešel do Kiri *usměje se a vlasy mu zbělaj, otevře i levé oko*
Sugoky- Chunnin
Ja som ťa sem priniesla.. lebo toto je jediná nemocnica, do ktorej môžem.. *vysvetlím mu nesmelo.. vlastne asi väčšinu zranení som mu spôsobila ja*
hmmm tak děkuju *usměje se a odhrne si peřinu a všimne si všech těch obvazů*
Sugoky- Chunnin
*postaví se na nohy a opatrně se narovná,jde k umyvadlu a podívá se do zrcadla, lekne se*
Sugoky- Chunnin
*rýchlo sa postavím, aby som ho mohla podoprieť, ak by náhodou spadol..* Mal by si ešte ležať *poviem mu*
*kouká do zrcadla a čumí*
Sugoky- Chunnin
*jde blíž k zrcadlu a prohlíží si levé oko a bílé vlasy*
Sugoky- Chunnin
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Nemocnica
» Nemocnica Konohy