Vodpád v Iwagakurskej doline
3 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vodpád v Iwagakurskej doline
Hneď cez menší les sa dá dostať do doliny, kde dopadá mohutný vodopád.. zvyčajne sem chodia shinobi meditovať, teda je toto tu veľmi obľúbené miesto
Re: Vodpád v Iwagakurskej doline
*prejdem lesom a vynorím sa pred vodopádom.. v strede vodopádu, dole v rieke, je obrovský balvan na meditovanie..čakám na Neromiho*
Doběhnu k Alex *páni...krásný místo* řeknu s obdivem, poté trochu zakašlu, ale tentokrát žádná krev
Neromi- Nukkenin
- Počet príspevkov : 750
to je.. preto je obľubované, ale o takomto čase tu nikto nie je *usmejem sa a vyleziem na strom, kde si uľahnem na konár..* a dobre sa tu spí.. *zasmejem sa*
*to věřím, že se tu dobře spí* sednu si opřený o strom pod Alex a přivřu oči
Neromi- Nukkenin
*vystriem sa..* prepáč, ale asi si hneď zdriemnem.. *poviem a zívnem si* deň bol trochu divný.. *usmejem sa a zatvorím oči*
*myknem sa zo spánku.. stále spím.. nahnem sa na stranu, nebezpečne, že stratím balans a treskne ma o zem, ďalej spím*
Trhnu sebou a otevřu oči, jsem trochu zmatený protože jsem usnul. Porozhlédnu se a kousek od sebe vidím jak se na zemi válí Alex *gah* potichu si povzdechnu, ale nebudím ji
Neromi- Nukkenin
*zaskučím od bolesti a pomaly sa prebudím, prudko sa posadím a pošúcham po hlave..* zase sa mi to stalo? *skonštatujem, keď pozriem na konár a zistím, že som na zemi*
*Když nemáš klidný spánek, tak by jsi neměla spát na stromě* Snažím se potlačit smích
Neromi- Nukkenin
Nie, o to nejde.. len mne sa to vždy stane, keď sa chcem prebudiť.. je to celkom účinné, ale bolí to *zívnem si a šúcham si guču na hlave..* Už som na to postupne tak zvyknutá, že ani necítim, kedy spadne z toho stromu
Pokrčím rameny *No ... jak myslíš* vstanu a protáhnu se *Spí se tu dobře*
Neromi- Nukkenin
Nehovorila som to? *usmejem sa a ešte sa vyvalím na zem do trávy..* A po spánku sa tu dá pekne okúpať *zasmejem sa a ukážem na vodopád*
*Hmm* přiblížím se k vodě a rukou vyzkouším její teplotu *Na koupaní tak akorát*
Neromi- Nukkenin
Pravdaže.. príjemne chladí.. no skorej u mňa akoby zahasili ten oheň vo mne, ale je to fajn.. *vyvaľujem sa na zemi a znova si zívnem*
*Oheň v tobě?* zeptám se trošku nechápavě
Neromi- Nukkenin
Názorná ukážka.. *zatlieskam sama sebe a posadím sa* Pozorne sa pozeraj.. *bez hocijakej techniky som si obalila ohňom ruku..* Moje klanové kekkei genkai.. *uškrniem sa*
Usměji se *Ach .. jo takhle* podrbu se na hlavě *Jak se nazývá tvůj klan?*
Neromi- Nukkenin
Hyakishi.. sme klan ohňa.. *odpoviem a oheň zmizne.. postavím sa, dám si dole čižmy, vrch kimona, takže zostanem normálne v tričku a nohaviciach.. vak dám na zem ku veciam a vojdem do vody.. spokojne si vydýchnem*
Sundám si boty a všechno vrchní oblečení a tak zůstanu jen v kalhotách. Po těle mi je vidět pár jizev. Vlezu do vody a příjemně si povzdychnu.
Neromi- Nukkenin
*prezriem si ho pozornejšie.. potom sa ponorím pod vodu a chvíľu tak zostanem*
Chvíli stojím jen tak ve vodě, poté se taky ponořím a zůstanu pod vodou
Neromi- Nukkenin
*vynorím sa.. prejdem ku skale, teda doplávam a vyskočím na ňu.. posadím sa do tureckého sedu a vodopád mi dopadá tvrdo na chrbát*
zůstanu ještě chvíli pod vodou a jen tak plavu, vynořím se a užívám si chladivý pocit vody
Neromi- Nukkenin
*pozorujem ho, kým na mňa dopadá voda.. potom skočím, ale pošmyknem sa na kameni a spravím placáka na chrbát, menšia vlna*
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 z 5
Povolenie tohoto fóra: