Klanový dom Hyakishi klanu
3 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Klanový dom Hyakishi klanu
Prebývajú tu celé generácie klanu Hyakishi.. Je to veľká rodina a hlavne toto je obrovský panský dom postavený na konci Iwagakure
Re: Klanový dom Hyakishi klanu
Následuji sem Alex
Neromi- Nukkenin
- Počet príspevkov : 750
*dojdem, pred obrovský dom..* počkaj tu.. *pošepnem mu, vyskočím na okno potichu, kde mám svoju izbu, zoberiem si z tadiaľ katanu, pripevním si ju na pás a rýchlo zoskočím k Neromimu..* poď so mnou do ulíc, tadiaľ ťa prevediem *už hovorím normálne a vydám sa do ulíc*
*Dobře* Přemýšlím nad tím proč si vzala katanu a následuji ji
Neromi- Nukkenin
Následuji sem Alex
Neromi- Nukkenin
*dojdeme obidvaja, tentoraz idem predným vchodom, otvorím dvere, vyzujem sa a vojdem dnu.. všetci sú preč na misiách, povzdychnem si* a ja som sa bála, že ma niekto zbadá, keď som si šla po katanu *vyhreším sa a čakám, keď vojde Nero, aby som ho zaviedla do svojej časti domu*
vzuji se a unaveným krokem následuji Alex
Neromi- Nukkenin
odpočinieš si.. *poviem mu, potom dojdeme do mojej časti, odsuniem tradičné japonské dvere a poviem mu nech vstúpi..*
Vstoupím do vnitř a podívám se na Alex
Neromi- Nukkenin
sadni si kde chceš *ponúknem mu, hoci moja izba je dosť skromná, keďže tu viac menej nebývam, zatvorím za sebou dvere.. nájdem vankúše a hodím ich na zem, sama si na jeden sadnem, katanu položím vedľa seba*
*Uhm* lehnu si tak abych byl hlavou blíže k Alex a polštář mám pod hlavou *Díky* jednu ruku si dám pod hlavu a druhou si položím na břicho *Asi teď musím vypadat hrozně*
Neromi- Nukkenin
Prečo? *opýtam sa ho udivene a opriem sa rukami dozadu, nohy vystriem pred seba* Vyzeráš stále normálne
Zasměju se *Jednou vypadám normálně a zdravě ... a za chvíli vypadám na umření*
Neromi- Nukkenin
*zasmejem sa tiež* To sa stáva nie len tebe.. *pošúcham sa na hlave* Takže som ti povedala, že ti prezradím, čo sa naozaj stalo, že? *zamyslím sa*
*Uhm* vyloudím ze sebe zvuk na souhlas a zavřu oči, abych mohl odpočívat, ale i když to tak třeba nevypadá stále velmi dobře naslouchám slovům Alex
Neromi- Nukkenin
Keďže som ANBU, tak som sa dozvedela o pár tajných projektoch, medzi ktorými bol aj Sugy, ako som sa neskôr dozvedela *začnem* Nebolo na dokumente napísané jeho meno, iba ho nazývali subjekt *zamračím sa pri tom* Ovláda totiž kekkei touta, jinton.. oni ho začali trénovať, aby z neho urobili vojnovú bábku.. aby všetko šlo podľa vedenia.. *zmĺknem* keď spomenul toho chlapca, že ho nechcel zabiť.. tak to bolo súčasťou projektu.. mal zabiť svojho jediného priateľa *zmĺknem znova*
nenápadně sevřu ruku v pěst, protože vím co je to být trénován jako zbraň, ale nic neříkám
Neromi- Nukkenin
Vtedy Sugoky odstúpil z toho projektu, vedenie mu zakázalo používať Jinton.. to tam bolo.. *povzdychnem si* Videla som ho použiť Jinton, ale nemal toľko chakry, aby s ním až tak prosperoval.. *zamyslím sa* Je to dobrý kluk.. ale vedenie ho nemá rado, lebo zatiaľ ho nemôže použiť ako vojnovú loutku.. rada starších to zatiaľ zamieta, čo viem.. *pozriem na Nera..* Bol kvôli tomu vychovávaný v zajatí, ako ty
povzdychnu si *vím jak se cítí...tedy aspoň trochu*po chvilce rozmýšlení ještě dodám*doufal jsem, že se s tím už nikdy nikde nesetkám*
Neromi- Nukkenin
S tým, že človek bude vychovávaný ako zbraň pre ostatných? *slabo sa pousmejem, trochu mi to niečo pripomenie*
*jop to*potvrdím *Mělo by se s tím konečně něco udělat*
Neromi- Nukkenin
Ľudia sú príliš sobeckí aby si priznali svoje chyby.. *vyjde zo mňa Gobiho veta, ktorou mi raz odpovedal, keď som sa ho pýtala na vojny* Aj zvieratá sú múdrejšie..
*Bohužel to je pravda* Povzdychnu si nad tím
Neromi- Nukkenin
Uhm.. preto som sa pýtala niekoho múdreho *slabo sa usmievam..* Ja som tiež bola cvičená niečo na spôsob, ako zbraň, ale neboli potláčané moje emócie ani moja vôľa.. rozhodovala som si všetko sama.. vďaka tomu som sa stala majsterkou klanu.. teda hlavou klanu.. *vysvetlím mu a prezerám si ho ako leží*
*Tak to vypadá, že máme všichni tři aspoň trochu něco společného* pousměji se nad tím *jak zajímavé*
Neromi- Nukkenin
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 z 5
Povolenie tohoto fóra: